Månedsbrev marts 2022

Kære pårørende

Marts måned har været lun og god og de første sommerfugle er begyndt at flagre rundt. Forhåbentlig holder de til, at vejret nu er kølet ned. Der er blevet pyntet i fællesstuen med påskeæg og jeg har hørt noget om en produktion af gækkebreve. Jeg siger ikke mere 😊 Neil har købt lammekølle og forberedt påskefrokost. 😊

Tirsdagsridningen går godt. Vi rider jo samlet, med næsten alle Birkholms beboere, hver tirsdag. Det er vores dygtige ridefysioterapeut Lone, der står for rideundervisningen, og alle beboerne hygger sig gevaldigt med at være der og at være der sammen.

Der har været beboermøde, hvor beboerne har valgt deres ønskemenu for den næste tid. Der er også blevet planlagt fælles ture ud af huset.

Sommerhuse er bestilt for beboernes sommerferierejser i uge 24. Og så er vi også i gang med at planlægge sommerferieturene i uge 29/30.

Handleplansmøderne ruller stille og roligt fremad. Det er dejligt at se jer og tak for jeres konstruktive indstilling.

Corona

Vi har i marts måned afviklet alle værnemidler og holder nu kun fast i den ekstra gode hygiejne. Vi har stadig mulighed for at teste, hvis der skulle være mistanke om smitte. Dagcentrene har desværre været hårdt ramte i marts og det betød, at en beboer blev smittet på Birkholm. Dette har I fået besked om i særskilt mail.

Lene

Desværre skal Lene opereres d. 29. april og vil være sygemeldt i max 3 måneder. I denne periode, vil jeg bede jer kontakte enten relevant kontaktperson; Pia (sygeplejerske); eller mig, hvis I har spørgsmål. Lene skal nok give besked, når hun er klar igen.

Dette betyder også, at vi har besluttet at udskyde pårørendemødet fra d. 30. maj og til en dag i efteråret. Det skal I nok få besked om i god tid.

Vi ønsker jer en dejlig påske, når I når dertil!

De bedste hilsner,
Lene og Ida